Microsoft Store sice tvrdilo, že Age of Wonder: Planetfall má od vydání ještě daleko a stále ještě musí doladit spoustu věcí, nicméně teď se dozvídáme, že hra má být venku mnohem dříve, než by kdo očekával.

Tento herní titul byl oficiálně oznámen již roku 2018 v květnu. Jedná se o propracovanou sci-fi strategii ze série Age of Wonders vyvíjena týmem Triumph Studios. Jako vždy má hra dostupný jak singleplayer, tak multiplayer, ale nově místo mečů představuje jakési dinosauří laserové zbraně. Tato informace přišla dohromady i s oznámením data vydání, které je prozatím přiděleno na srpen. Je samozřejmě možné si hru již teď předobjednat a to za 3 možné ceny. Předobjednávka základní hry čítá 49,99€, její deluxe edice 59,99€ a premium edice za šílených 89,99€. Deluxe edice vám se samotnou hrou poskytne i digitální artbook a originální soundtrack. To samé zahrnuje samozřejmě i premium edice, která navíc ještě nabízí season pass, exkluzivní tapety a speciální ikony pro fóra. Season Pass se vyplatí pouze v případě, že chcete podpořit vývojáře a máte zároveň zájem o tři nadcházející expanze obsahu hry spolu s odměnou pro ty, kteří si zakoupili premium.

Tak co, láká vás hra, nebo to není váš styl? Myslíte si, že cena za hru je odpovídající? Určitě se vyjádřete dole v komentářích.