Na konci dalšího měsíce měla vyjít nová značka Ubisoftu. Francouzská společnost nás lákala na adrenalinovou jízdu, kterou zažijeme ve hře Riders Republic od tvůrců Steep z roku 2016. Pokud jste se těšili, tak bohužel. Riders Republic potřebují více času a nevyjdou 25. 2. 2021, ale někdy „později v letošním roce“.

Ubisoft odklad přesně nevysvětlil, ale můžeme předpokládat, že nechce riskovat špatnou kvalitu. Do vývojového plánu mohl promluvit covid-19 s globální pandemií.

K oznámení Riders Republic došlo v září/septembri minulého roku a zažít máme extrémní sporty. Spirituální nástupce zimních sportů Steep přinese snowboarding, wingsuit, jízdu na kole nebo lyžích. Vše si užijete sami nebo v multiplayeru s dalšími hráči. Prý jich bude moci být více než 50 na konzolích nové generace.

Riders Republic je ve vývoji pro PC, PS4, Xbox One, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Připomeňme, že včera bylo odloženo očekávané akční RPG Hogwarts Legacy ze světa Harryho Pottera. Jason Schreier, jenž má často velmi dobré informace, vzápětí varoval, že Hogwarts Legacy je první z mnoha titulů, které budou odloženy.