Máme dobrou zprávu pro všechny fanoušky A Plague Tale: Innocence z roku 2019. I chystané pokračování A Plague Tale: Requiem bude mít českou lokalizaci ve formě titulků, potvrdila distributorská společnost Playman.

A Plague Tale: Requiem vyjde v letošním roce na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra bude ve stejný den dostupná také v předplatném Xbox Game Pass od Microsoftu.

Krabicová verze hry A Plague Tale: Requiem (pouze pro konzole) obsahuje Protector Pack DLC. „Vykročte do další kapitoly výpravy Amicie a Huga pravou nohou díky speciálnímu skinu kuše, exkluzivním kosmetickým předmětům pro Amicii a bonusovému výrobnímu materiálu,“ uvádí distributor.

KRYSÍ MOR POKRAČUJE

A Plague Tale: Requiem je akční adventura, jež klade důraz na stealth. Vydáte se v ní na srdcervoucí výpravu do brutálního, dechberoucího světa pokřiveného nadpřirozenými silami.

„Poté, co Amicia a Hugo utečou ze své zpustošené vlasti, vydají se daleko na jih, do nových oblastí a živoucích měst. Tam se pokusí začít nový život a dostat Hugovu kletbu pod kontrolu.“

„Jenže když se Hugovy schopnosti opět probudí, smrt a zkáza se vrátí v podobě žravých krys. Sourozenci jsou opět donuceni vydat se na útěk a vkládají naději do zaslíbeného ostrova, kde možná najdou klíč k Hugově záchraně.

Objevte cenu za záchranu svých milovaných během zoufalého boje o přežití. Útočte ze stínů či rozpoutejte peklo, překonejte soupeře i výzvy pomocí celé řady zbraní, nástrojů a nadpozemských sil.“