Horor Man of Medan z The Dark Pictures Anthology měl dobré nápady, pestrou hratelnost a dobře zpracovaný příběh s atmosférou, ale vývojáři si nepohlídali dialogové mezery, limitující herní dobu a technické potíže. Uvidíme, zda se jim tyhle nedostatky podaří vychytat u druhé části antologie. Little Hope dorazí koncem letošního léta a dnes se nám ukazuje v osmiminutových gameplay záběrech.

Oproti Man of Medan se v Little Hope přesuneme do podivného amerického městečka, ve kterém uvízla nová parta teenagerů se svým profesorem. Ve městečku budeme studovat historii a podíváme se do 17. století, do období lovu na čarodějnice.

Pokud od Little Hope čekáte delší herní dobu, tak budete zklamání. Stejně jako Man of Medan, tak i druhý titul nabídne 3 až 4 hodiny děsivého dobrodružství. Na druhou stranu motivace k dalšímu hraní by měla být, protože každé rozhodnutí ovlivní osud jednotlivých protagonistů. Mělo by tak být lákavé si vyzkoušet jiný postup. K tomu se vrací Movie Night mód a Shared Story režim.