Divize 2K Games se rozšířila o známé kreativní výtvarné studio elite3d, které pracovalo na sériích jako Call of Duty, PUBG, Star Wars, Hitman, Control, Metro a The Walking Dead.

Studio elite3d, které sídlí ve španělské Valencii, se touto akvizicí rozdělí. Část vývojářů bude tvořit druhou kancelář týmu 31st Union z Kalifornie, kde pod vedením Miachela Condreyho, známého z her Dead Space a Call of Duty, vzniká nová AAA hra. Podle tiskové zprávy bude 31st Union fungovat jako jeden tým rozdělený do dvou kanceláří v Kalifornii a Valencii.

Zbytek vytvoří novou kancelář 2K Global Services ve Valencii a připojí se k internímu týmu 2K odpovědného za animace, umění, motion capture, řízení projektů, herní technologie, vizuální efekty a další věci. Tito členové budou mít příležitost se podílet na zavedených i nových značkách, včetně ohlášených i neohlášeních projektů.

V rámci akvizice elite3d došlo také k nákupu Turia Games, rovněž sídlící ve Valencii, kterou spoluvlastní zakladatelé elite3d. Současně obě firmy ve Valencii nabírají nové zaměstnance.

V 31st Union mají podle pracovních nabídek pracovat na multiplayerové akci s různorodými postavami. Ve studiu najdeme i Michaela Chu, hlavního scénáristu Overwatch.