V italském studiu Milestone si dali rok pauzu, aby mohli přinést propracovanější motokrosové závody. Monster Energy Supercross 25 pohání Unreal Engine 5 a nabídne sezónu 2025, oficiální závodníky a tratě, přepracovanou hratelnost a spoustu dalšího.

Fanoušci Supercrossu mají dostat dosud nejautentičtější a nejpoutavější herní zážitek. Poprvé budou moci hráči prožít vzrušení z aktuální sezóny souběžně se skutečnou sezónou šampionátu roku 2025.

Vývojáři lákají na dynamický systém deformace terénu, kdy se trať s každým kolem mění. Vyjeté stopy se mění a prohlubují, takže tomu musíte za běhu přizpůsobit řízení. Nutné bude zvládnout náročný pohyb a neztrácet rychlost a přesnost. Díky této funkci se z každého závodu stává riskantní bitva o tu nejlepší jízdní dráhu.

„Díky Unreal Engine 5 v Monster Energy Supercross 25 pocítíte každý hrbolek a zatáčku, zatímco budete freneticky závodit se soupeři. Užijte si tu intenzitu díky přepracované pozemní i vzdušné fyzice, která nabízí realističtější ovládání a kompletní kontrolu nad každým skokem, jež vdechuje život každému závodu,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Milestone plánují kompletní podporu crossplaye. Hra vyjde někdy v roce 2025 na všechny hlavní platformy. Očekáváme minimálně PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.