Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Ještě neznáte Herní-kupony.cz? Jde o místo, které potěší hráče i geeky. Ať už jde o ty preferující hraní na počítači nebo zapřisáhlé konzolisty. V tomhle obchodě najdete skvělý dárek pro sebe, své blízké i nejlepší kamarády.

PC hráči uděláte radost kuponem na dobití Steam peněženky. On si potom bude moci koupit, co uzná za vhodné. A vám odpadá starost s tím, zda se mu trefíte do herního vkusu.

Stejné je to s kuponem pro dobití účtu na PlayStation Store, který můžete použít ke koupi hry, dodatečného obsahu nebo aktivaci PS Plus. Předplacenou kartu má také Xbox, stejně tak předplatné Xbox Game Pass Core, PC Game Pass a Xbox Game Pass Ultimate. Všechny varianty tady. V těchto případech sobě nebo obdarovanému otevřete dveře do světa obsahující nepřeberné množství zajímavých, lákavých a skvělých her!

Točí se vám z výběru hlava? Potom vsaďte na univerzální dárek pro všechny hráče a geeky v podobě dárkového kuponu v libovolné výši – od stovky až po dva tisíce korun. Obdarovaný si potom sám vybere, jaký kupon si koupí. A když budete chtít zapůsobit ještě více, necháte si vybraný kupon, včetně toho univerzálního, poslal fyzicky v dárkovém balení poštou nebo na vybranou pobočku Zásilkovny.

A pokud dáváte přednost televizi, filmům, seriálům a knížkám, tak na Herních kuponech najdete i kupony pro Netflix, Voyo, Prima+, SledovaniTV.cz, Twitch či Audiotéku. Zkrátka si každý vybere to, po čem zrovna touží.